Companie

Bine aţi venit la Union Group!

Union Group, cu o experienta îndelungată în domeniu, se ocupă cu comercializarea de echipamente de birotică (copiatoare, faxuri si imprimante), prezentare, sonorizare, audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, epidiascoape), IT, accesorii, piese de schimb, consumabile pentru acestea si asigurarea service-ului în perioada de garanţie si post-garanţie, activând pe piaţa de end user din judeţele Cluj şi judeţele limitrofe Clujului.

Totodată oferim, prin politica preţurilor moderate si înglobarea in preţurile practicate a tuturor cheltuielilor suplimentare existente, seriozitatea deplină şi profesionalismul de care dăm dovadă. Stocurile de piese de schimb, consumabile şi aparate de mărime uzuală ne permit satisfacerea în orice moment a orîcărei solicitări apărute.

RECOVERGOLD
Extinderea capacităţilor avansate de producţie la SC UNION CO SRL prin investiţii in echipamente, servicii și active necorporale.

„Programul Operaţional Regional 2014-2020” Implementat la nivel naţional de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice in calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Nord-Vest de către Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest in calitate de Organism Intermediar;